Rólunk


A terápiás kutyák

A segítő kutyák világa sokunknak misztikus és csodálatra méltó. Sokszor elérhetetlenek, hiszen aktív munkát végeznek például bölcsödékben, iskolákban, egészségügyi intézményekben. A kutyával végzett állatasszisztált terápia engedélyhez kötött tevékenység, így mi is minden formai és egészségügyi elvárásnak megfelelünk és a Csiga-Biga Alapítványhoz tartozunk.

Skippy, Happy, Luna, Mona a mindennapok hősei! Biztonságot, önbizalmat, sokat elfeledett életkedvet adnak nap mind nap egészséges vagy akár beteg és sérült embereknek, gyermekeknek. Képzésük közel 2 évet vesz igénybe miközben közöttünk és a kutyáink között különleges kapcsolat épül. Néha pillantásokból értjük egymást, néha jelekből, néha energiákból. 

Mi akik a programokat tartjuk

Mi akik a találkozókon részt vesznek színes egyéniségek, ahogy kutyáink is azok. Egyrészt az üzleti életben dolgozunk, ami ad "némi" lényeglátást, de fontos volt, hogy része legyen a csapatnak a lélek-és test vándorai, pedagógus, mozgásterapeuta és pszichológus is. Mindemellett profi terápiás kutya felvezetők és kutyakiképzők vagyunk, itt olvashatsz rólunk.

Hitvallásunk

A terápiás kutya és gazdája a kommunikáció és a bizalom legmagasabb szintjét űzi, és ezek a kutyák képesek ezt a bizalmat FELÉD IS KÖZVETÍTENI. Hisszük, hogy a TERÁPIÁS KUTYÁK TUDÁSA ÉS VÉGTELEN SZERETETE MINDENKINEK JÁR, neked és neked és neked is! Szívből és szakértelemből dolgoztuk ki programjainkat, melyeken neked is lehetőséged van vizsgázott terápiás kutyáinkkal találkozni és "élménykutyázni"!