A program egy résztvevő szemével

Néha nehéz megfogalmazni mindazt amit Mi a program kidolgozói szerettünk volna átadni. Köszönjük Krisztának - az egyik résztvevőnknek - kedves szavait, szívünkből örülünk, hogy átment:-)

Krisztina

Közbeszerzési szakértő, aki Csapatépítő programon vett részt számára ismeretlenekkel 2018 májusában 

  • "Mint az oktatók és tréning vezetők, már az első perctől kezdve igyekeztetek oldani az emberekben esetlegesen felmerülő olyasfajta izgalmat, hogy "úristen hogy fogok szerepelni", "jól fogom-e csinálni amit kell vagy bénázok"....közvetlenek és barátságosak voltatok.
  • A kutyusoktól való félelmem, miszerint ezek az állatok, azért nem kis termetűek, rögvest elszállt, ahogyan igyekeztetek őket körbevezetni, hagyni, hogy simogassuk időnként, a feladatokon túl is.
  • - Minden egyes feladat izgi volt, szinte gyermeki izgalommal vártam, hogy nah most mi lesz a feladat és azt ezzel vagy azzal a kutyussal hogyan fogom tudni megoldani.
  • Egy percere sem lanyhult az érdeklődésem, nem fáradtam el.
  • Az embernek ez egyfajta önismereti tréning is volt, hogy mennyire tud határozott lenni vagy épp kedves.
  • Nekem, akinek már van kiskutyája pl.: magabiztosabban éreztem magamat a feladatok megoldásánál, hiszen van már némi tapasztalatom, de ugyanakkor állatira kíváncsi voltam, hogy mások, ti, hogy csinálják, milyen új infókat tudhatok meg, amiket én is tudok alkalmazni.
  • Nagyon jó dolognak tartottam, hogy ti is visszajeleztetek nekünk, hogy ti hogy láttatok minket, ez nagyon jó "tükör" volt nekünk is. Nekem személy szerint nagyot lendítettetek az önbizalmamon.
  • Ami még nagyon fontos szerintem, hogy minden egyes embert közelebb hoztatok a kutyulikhoz, azokat is, akiknek még nem volt kutyusok, de a program végére már ő is tervbe vette egy kutyus beszerzését.

Egyszóval miközben játékosan egy önismereti tréninget építettetek fel, közben olyan mélyen sikerült szerintem ember-kutya kapcsolatot kialakítani, ami egy hatalmas élmény lehet mindenki számára!!!