"Kutya és az ember kapcsolata, a szeretet ereje" 

Rajzpályázatunkra érkezett művek

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN ÁBEL, ÁRMIN, BALÁZS, DÁVID, DOROTTYA, HANNA, MIRELLA, REBEKA, ZSÓFI, SZONJA, ZSOMBOR kedves rajzaitokat!

Eredményhirdetés

  • 1. díjas tárgynyereményt nyert: Gampel Szonja - 12 éves

Az alábbi 6 rajzból készítünk kitűzőt terápiás kutyáink számára:

  • Rév Rebeka - 7,5 éves
  • Krizsán Mirella 1. rajza
  • Forgács Balàzs - 8 éves 
  • Schorm Hanna - 11 éves olajfestménye 
  • Süli Dorottya - 6 éves napocskás, labdás rajza
  • Surányi Zsófia - 2.b osztályos tanuló  

Skippy terápiás kutya különdíja: Hatvani Ábel - 6 éves

Happy terápiás kutya különdíja: Éles Dávid - 8 éves

Aline terápiás kutya különdíja: Klemen Zsombor - 8,5 éves

Daisy terépiás kutya különdíja: Szabó-Héjjas Ármin - 8 éves


Rajzpályázatunkra érkezett művek

Rév Rebeka - 7,5 éves Happyke rajongó

Bíró Ádám fotóművész üzenete számodra: 

"Happyke rajongó. Igazi őszinte, tiszta szívű szeretetteljes rajz, a kutya az ember mellett szorosan, körülöttük a szivecskék, nagyon kedves"


Krizsán Mirella 1. rajza

Bíró Ádám fotóművész üzenete számodra: 

"Mirella a rajzaid nagyon szépen, részletesen kidolgozottak, ügyesen ábrázolja a teret mindkét képén. Figyeltél a térben elhelyezkedő tárgyakra, fákra és azokat szépen mutattad be. Rajzaidon nagyon érződik a különleges kapcsolat kutya és ember közt."  


Éles Dávid - 8 éves

Bíró Ádám fotóművész üzenete számodra: 

"Dávid rajzáról első gondolatom az vol, hogy "ez kitűző"!
Nem foglalkozott a fiatal kolléga a körítéssel, egyértelműen a lényeget ragadta meg: a kutya tekintete. Szép munka, ha a pályázat csak kitűzőre szólna, akkor telitalálat, szuper."  


Klemen Zsombor - 8,5 éves

Bíró Ádám fotóművész üzenete számodra: 

"Szinte látom Zsombor arcát a kutya arcában. Olyan érzésem van a kép láttán, minha Zsombor arcán látnám a szeretetet a kutya iránt. A kép egyértelműen kitűző érett számomra. A kutyus nedves szemei külön dicséretet érdemelnek, mint kifejező eszköz használat." 

Gampel Szonja - 12 éves

Bíró Ádám fotóművész üzenete számodra: 

"Szonja rajzához többször visszatértem. Azon túl, hogy az összes rajz gyönyörű, ötletes és szép, Szonja munkája telitalálat, oly annyira magávalragadó, hogy Én az Ő munkáját javaslom az első helyre. Nem a túláradó örömtől közelíti meg az ember és kutya kapcsolatát amikor minden jó és szép, hanem a borús oldalról. Ahogy a kutyus az ember fele fordul és ráteszi a kezét a vállára, ahogy a tompa színeket használta Szonja, csodálatos, gratulálok a munkádhoz. Érdemes volna, ha még esetleg nem tennéd, a rajzzal komolyabban foglalkozni."


Krizsán Mirella 2. rajza - Aline munka közben


Hatvani Ábel - 6 éves

Bíró Ádám fotóművész üzenete számodra: 

"Ábel mukájához szintén sokszor visszatértem. Egyszerű technikát választott a 6 éves kolléga és milyen jól tette. Ahogy a kisfiu karja egybefonódik a kutyával, ami számomra az elválaszthatatlanságot fémjelzni a kutya és gazda közt. Érdemes megnézni, hogy a kutyus és az ember közel egy sikban vannak a rajzán, ami számomra Ábel véleményét tükrözi miszerint ember és állat tud egy szinten lenni. Mindenképpen különdíjasnak javaslom, mert a mondanivalója igen erős." 


Szabó-Héjjas Ármin - 8 éves

Bíró Ádám fotóművész üzenete számodra: 

 "Ármin is nagyon szépen fogalmazza meg számára mit jelent a kutya és ember közti szeretet ereje. A csodás kék ég alatt a két legfontosabb a kutya és az ember! Kell ennél több? Kiváncsivá tett, hogy Neki vajon milyen kutyussal van kapcsolata? A célt elérte, felkeltette az érdeklődést, nagyon ügyes." Schorm Hanna - 11 éves csodás rajza és meseszép festménye

Bíró Ádám fotóművész üzenete számodra: 

"Hanna, le a kalappal, valóban gyönyörű munkák, külön dicséret a technika használatáért, egészen szépen finoman aprólékosan kidolgozott anyag, szép munka. A színhasználat, a minden részletre kiterjedő figyelmed csodálatos. Az idézet pedig szívet melengető. Mindkét munka kitűző érett."  


Süli Dorottya - 6 éves 

Bíró Ádám fotóművész üzenete számodra: 

"Dóri munkái szintén nagyon ügyes, aprólékos rajzok. Elképesztő boldogság és szeretet jön át a kutyuson. Dorottya figyelt a tappancsnyomos ruhákra, ami a gazdi szeretetét fémjelzi számomra. A napocskás labdás képen visszaköszön a tappancs minta, nagyon figyelmes, kedves munkák."  

Itt mindenféle kutyafinomságok vannak a tálkákban és tappancsmintás ruha:-)

A rajzon Skippy terápiás kutya háza van. Skippy otthon is a barátaival van, itt épp a zöld gyík és a fekete szúbogár látogatta meg. 

Skippy szeret labdázni, a labdája egyben kitűző-ötlet is, mert biztos szívesen vinné magával a kedvenc játékát.

Forgács Balàzs - 8 éves Balázs Happy-vel a terápiás kutyussal 

Bíró Ádám fotóművész üzenete számodra: 

 "Szépen kidolgozott, letisztult munka, mondhatni egy igazi klasszikus. Az egyik legfontosabbat ábrázolja: az együtt töltött időt, fontosabb, mint hinnénk."

Surányi Zsófia - 2.b osztályos tanuló 

Bíró Ádám fotóművész üzenete számodra: 

"Zsófia munkája komplex érzelmet közöl, kedves módon. Finoman kidolgozta a szeretet erejét és nagyon ügyesen feldobta a szivecskére vágott hordozóval. Zsófi nagyon ügyes vagy! Szintén kitűző gyanús."