Élmény 

AKTUÁLIS HÍR

Döntésünk értelmében az elmenykutyazas.hu minden nyílt programjainkat szüneteltetjük a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel. Tájékoztatni fogunk titeket, amikor ismét találkozhattok hivatásos terápiás segítő kutyáinkkal🥰

Addig videós élménysulival kedveskedünk nektek: https://www.elmenykutyazas.hu/l/elmenysuli-terapias-kutyainkkal/

Gyere és kerülj kontaktusba képzett terápiás kutyáinkkal miközben új emberekkel ismerkedhetsz, játszhatsz vagy éppen kommunikációs készségeidet fejlesztheted. 

Azokat is szeretettel várjuk rendezvényeinken, akik esetleg félnek a kutyáktól, hiszen a terápiás kutyák megbízhatóak, nyugodtak, kedvesek.  

Élménykutyázás programjaink

Egész évben elérhetően vagyunk, keressetek minket és kutyáinkat bizalommal! Helyszíneinkről: videó

Amennyiben érdekel a terápiás kutyával végzett munka

Saját élményen alapuló interaktív továbbképzés a Csigabiga Mozgás- és Képességfejlesztő Alapítvány és az Élménykutyázás terápiáskutyákkal társszervezésében


Állatasszisztált kutyás terápia képzés  


Minden amit a témáról tudni érdemes, legközelebb 2020 tavaszán.

Részletek itt

Kutyáink hivatalos terápiás munkájához igazítjuk az élménykutyázások időpontjait, amikor Ők szabadok máris veletek élménykutyázunk. Amennyiben nem találsz számodra megfelelő időpontot keresünk neked, megoldjuk, hogy kutyázhass:-) Vedd fel velünk a kapcsolatot: elmenykutyazas@gmail.com. 

Helyszíneink

Helyszíneinket folyamatos bővítjük és sokszor megyünk a cégek vagy közösségek saját irodájába, helyszíneire. Ízelítő, ahol a kutyáink imádnak dolgozni.

III. kerület kertekalja, kellemes családi házas környezet, madárcsicsergéssel:-) videó

Semmi Extra és egy kis KERT kutyabarát étterem különterme

Medina szabadtéri terápiás kutya képzőpálya

UpCenter közösségi iroda