Élménykutyázás csoki labradorral

Kedves családok, barátok, szerelmesek. Igen lehet telefonon jelentkezni a programokra ahol kellemes környezetben, speciális felkészített terápiás segítő kutyákkal találkozhattok, dolgozhattok, játszhattok kültéren és beltéren egyaránt. 

Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jár!

...és, hogy milyen programokon találkozhatsz speciális kutyáinkkal?🥰

Gyere és kerülj kontaktusba képzett terápiás kutyáinkkal miközben új emberekkel ismerkedhetsz, játszhatsz vagy éppen kommunikációs készségeidet fejlesztheted. 

Azokat is szeretettel várjuk rendezvényeinken, akik esetleg félnek a kutyáktól, hiszen a terápiás kutyák megbízhatóak, nyugodtak, kedvesek.  

Élménykutyázás programjaink

Egész évben elérhetően vagyunk, keressetek minket és kutyáinkat bizalommal! Helyszíneinkről: videó

Amennyiben érdekel a terápiás kutyával végzett munka

Saját élményen alapuló interaktív továbbképzés a Csigabiga Mozgás- és Képességfejlesztő Alapítvány és az Élménykutyázás terápiáskutyákkal társszervezésében


Állatasszisztált kutyás terápia képzés  


Minden amit a témáról tudni érdemes, legközelebb 2020 tavaszán.

Részletek itt

Kutyáink hivatalos terápiás munkájához igazítjuk az élménykutyázások időpontjait, amikor Ők szabadok máris veletek élménykutyázunk. Amennyiben nem találsz számodra megfelelő időpontot keresünk neked, megoldjuk, hogy kutyázhass:-) Vedd fel velünk a kapcsolatot: elmenykutyazas@gmail.com. 

Helyszíneink

Helyszíneinket folyamatos bővítjük és sokszor megyünk a cégek vagy közösségek saját irodájába, helyszíneire. Ízelítő, ahol a kutyáink imádnak dolgozni.

III. kerület kellemes családi házas környezet, madárcsicsergéssel:-) 

Halásztelek és Dunaújváros kertvárosi piknik

Semmi Extra és egy kis KERT kutyabarát étterem különterme

Medina szabadtéri terápiás kutya képzőpálya

UpCenter közösségi iroda