Párkapcsolat tápláló program terápiás kutyákkal

Mit tehet párkapcsolatodért, örömötökért egy terápiás kutya?

Egy kis időre felszabadultan együtt lehettek, egymásra figyelhettek, együtt dolgoztok a kutyával, ami felszabadító sikerélményt ad. Vizsgálatok igazolják, hogy a terápiás kutyákkal való munka, játék oldja a stresszt az állatok simogatásának hatására csökken az emberek szívfrekvenciája és a vérnyomása. A kutyákkal való munka során csökken a vér kortizon szintje, így a stressz és a félelem is.

Szeretitek egymást és kiváncsiak vagytok különleges kutyákkal való találkozásra? Kicsit kikapcsolódnátok és vmi érdekeset kerestek? Kapcsolat, bizalom, türelem, szeretet ez az amit terápiás kutyáink nyújtanak, imádják az embereket és vágyják is a találkozásokat. Most veletek!

Párokat, házaspárokat, szerelmeseket várunk speciálisan nektek összeállított 45 perces játékos feladatokkal. Ha nem félsz kuncogni magadon, esetleg a párodon itt a helyed. Egy dolgot kérünk szépen csak tőletek: szeressétek a kutyákat a többit bízzátok ránk.

✍️Keress minket bizalommal időpont ügyében.

A program helyszíne

Budapest III. kerület - itt láthatsz videót a helyszínről Happykutya bemutatása által:-)

Törő Lilla kolléganőnknél tudsz jelentkezni: 06 30 195 7343


FONTOS 

  • A találkozón csak Te és Párod vesz részt betartva a járványügyi előírásokat. Kutyáinkat a maszk nem zavarja, a szemed, tekinteted és szereteted a fontos!
  • A programon a Csiga-Biga Alapítvány hivatásos terápiás kutyái vesznek részt.
  • Programvezetők: Berceli Bernadett kommunikációs tréner, terápiás kutya felvezető, habilitációs kutyakiképző és Törő Lilla HR menedzser, terápiás kutya felvezető, habilitációs kutyakiképző 
  • A program ára pároddal együtt 20 000 Ft
  • A 45 perc élményprogram, beltéri és kültéri programrésszel. 
  • Átöltözési lehetőség.

Törő Lilla kolléganőnknél tudsz jelentkezni: 06 30 195 7343 akár ajándékba is adhatod a programot párodnak...vau:-)