Bemutatkozunk

Keress minket bizalommal!

Skippy és Luna felvezetőjükkel Lillával

Lagotto Romagnolo kutyák: Törő Lilla +36 30 195 7343 vagy elmenykutyazaslagottok@gmail.com

Törő Lillának hívnak és egész életem törekedtem arra, hogy természetközeli környezetben éljek, háziállatok vegyenek körül. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy lehetőségem nyílt a világ különböző pontjain élni, dolgozni, kipróbálni magam cégvezetői pozíciókba a legkülönbözőbb helyzetekben, és az európai emberek által megszokott civilizációból és saját komfortzónámból kilépve, más szemszögből szemlélni a világot és a velem szembe jövő megoldásra váró problémákat. 

Hat éve élek Magyarországon, azóta tanulom folyamatosan a terápiás kutyákkal való együttélést, munkát... és tapasztalom, hogy mennyire sokat tudnak nyújtani a feltétel nélküli őszinteségükkel, mennyire más látásmódra ösztönöznek a hétköznapokban, és az üzleti életben egyaránt. 

Bízom benne, hogy programjaink segítségével sikerül megnyitni az utat, hogy más perspektívában, nyitottabban, a társadalmi konvenciókat újraértelmezve, más nézőpontból is, vidámabban lássa mindenki, így Te is a tágabb és szűkebb világot, ami körülvesz minket.

Keress bizalommal:

Lagotto romganolok és Törő Lilla terápiás kutya felvezető, habilitációs kutya kiképző: 

Törő Lilla: +36 30 195 7343 elmenykutyazaslagottok@gmail.com

Happy és Mona felvezetőjükkel Dettivel

Csoki Labrador Retriever kutyák: Berceli Bernadett 06 20 45 42 452 vagy elmenykutyazaslabradorok@gmail.com 

Berceli Bernadettnek hívnak és közel 20 éve dolgozom az üzleti szférában, projekteket vezetek trénerként és szakértőként. Hatékony kommunikáció és irányítási készségek nélkül használhatatlan lennék. Néha zseniális vagyok, néha kifogásolható...és akkor közel 10 éve Ausztráliában megláttam egy munkakutyát. Láttam a gazdája tartását, profizmusát. Hallottam gazdája hangszínét és eredményességét a kutyával. Kapcsolatuk irigylésre méltóan harmonikus volt. 

Hosszú utat jártam végig és mára elmondhatom kutyakiképző, terápiás kutya felvezető, kutya-fizioterapeuta és csoki labrador rajongó lettem. Happy és Mona növelte önbizalmamat, állandó türelemre hív és olyan készségeket fejlesztett bennem, amiket az üzleti életben is kamatoztatok. Szemében ott van minden rezdülésem...

Tehát hétköznap tűsarok és komoly kihívások, szabadidőmben túracípő és kutyásprogramok.

Gyere el a programokra HappyLabi és MonaLabi terápiás segítő kutyák várnak téged is, hogy megsimogathassák lelkedet!

Keress bizalommal:

Csokilabik és Berceli Bernadett terápiás kutya felvezető:

06 20 45 42 452 elmenykutyazaslabradorok@gmail.com