Élménykutyázás lagottokkal

Kedves családok, barátok, szerelmesek. Igen lehet e-mailben jelentkezni a programokra ahol kellemes környezetben, speciális felkészített terápiás segítő kutyákkal találkozhattok, dolgozhattok, játszhattok kültéren és beltéren egyaránt. 

Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jár!

...és, hogy milyen programokon találkozhatsz speciális kutyáinkkal?🥰

Gyere és kerülj kontaktusba képzett terápiás lagotto kutyáinkkal miközben új emberekkel ismerkedhetsz, játszhatsz vagy éppen kommunikációs készségeidet fejlesztheted. 

Azokat is szeretettel várjuk rendezvényeinken, akik esetleg félnek a kutyáktól, hiszen a terápiás kutyák megbízhatóak, nyugodtak, kedvesek.  

A lagotto romagnolo kutyákat Skippyt és Lunát allergiával küzdők is bátran látogathtják, mert kutyáink nem allergizálnak, és nem hullik a szőrük:-)

Élménykutyázás programjaink

Egész évben elérhetően vagyunk, keressetek minket és kutyáinkat bizalommal! 

Kutyáink hivatalos terápiás munkájához igazítjuk az élménykutyázások időpontjait, amikor Ők szabadok máris veletek élménykutyázunk. Amennyiben nem találsz számodra megfelelő időpontot keresünk neked, megoldjuk, hogy kutyázhass:-)

 Vedd fel velünk a kapcsolatot: elmenykutyazaslagottok@gmail.com. 

 Tel: +36-30 1957343 Törő Lilla

Helyszíneink

Helyszíneinket folyamatos bővítjük és sokszor megyünk a cégek vagy közösségek saját irodájába, helyszíneire. Ízelítő, ahol a kutyáink imádnak dolgozni.

III. kerület élménykutyázás hivatalos helyszíne ( kültéri és beltéri programhelyszín zöld, fás hegyvidéki  környezetben)

Semmi Extra és egy kis KERT kutyabarát étterem különterme

Medina szabadtéri terápiás kutya képzőpálya