Első élménykonferenciánk terápiás kutyákkal...vau

2019.11.29

...hű nagyon elfáradtunk, de nagyon szép napunk volt😇

Abba a szeretettel teli zárt világba, ahol profi terápiás kutyáinkkal dolgozunk bárki nem kukucskálhat be. Gondoltunk hát egyet és közel 2 éve belevágtunk az élménykutyázás nyílt programok kialakításába. Az volt a célunk, hogy mindenki, de tényleg mindenki találkozhasson, dolgozhasson játszhasson ezekkel a csodálatos kutyákkal

...és ma - 2019.11.23 - lezajlott első nyílt interaktív élménykonferenciánk😇

Bizony elfáradtunk, de mosolyog a lelkünk😍

Köszönjük szépen minden kedves érdeklődő részvételét! Volt sok nevetés, tudásmegosztás, szakmai eszmecsere, esettanulmányok bemutatása és interaktív munka a kutyákkal.

Köszönjük szépen az ELTE Illyés Sándor Szakkollégium‎ felkérését, hogy mutassuk be munkánkat és a terápiás kutyák világát. Köszönjük szépen a Csiga-Biga Alapítvány munkatársainak Farkas Mártinak, Törő Lillának és Berceli Bernadettnek és kutyáiknak valamint vendégelőadóinknak Petró Eszternek és Grossz Dorottyának, hogy eljöttek és megosztották tapasztalataikat.

Óriási flash volt a találkozó végén, hogy a résztvevők élő akadálypályát építettek magukból, ahol kutyáinkat vezettük végig. A mai versenyt Skippy kutya nyerte 28 másodperces szintidővel, de mindannyian nyertünk egy kellemes, tartalmas élményt.

...mert kutyával találkozni jó...vau🐶😍

#csigabigaalapitvany #elmenykutyazas #terapiaskutyamindannyikunkert