Adatkezelési tájékoztatás

Sütik

A weboldal a felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. 

A kezelt személyes adatok köre, az adatkezelés célja

Telefonon, e-mailen vagy a weboldalon elérhető jelentkezési űrlap használatával jelentkezésed során Név, E-mail cím megadását kérjük. Az adatkezelés jogalapja a jelentkezés során adott hozzájárulásod. A Név és Email cím megadása önkéntes, amivel beleegyezel a kért adatok kezeléséhez.

Az adatkezelés célja a programok iránt érdeklődő személy beazonosítása, a kapcsolattartás lehetőségének biztosítása. 

Adatvédelmi Felelősség

A Csiga-Biga Alapítvány (a továbbiakban: Tulajdonos), mint az www.elmenykutyazas.hu domain és weboldal tulajdonosa kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelés során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek, az egyéb jogszabályoknak, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság tevékenysége során kialakult adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően, valamint az adatvédelemhez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat is figyelembe véve járjon el.

Az adatkezeléssel kapcsolatban további információk és a Csiga-Biga Alapítvány teljes Adatvédelmi szabályzata a Csiga-Biga Mozgás-és képességfejlesztő Alapítvány Képviselőjénél elérhető:

7100 Szekszárd, Bátaszéki u.40. 

Adószám: 18864731-1-17
Képviseli: Töttősiné Törő Anita